Sähköasennus – sähköasentajamme palvelee Eurasta lähikuntiin asti

Ota yhteyttä
Sähkökuvake

Sähkö on hyvä renki, mutta väärissä käsissä vaarallinen isäntä. Jätä sähköasennus suosiolla ammattilaisen tehtäväksi. Saat rahoillesi parasta mahdollista vastinetta kestävän, turvallisen ja viihtyisän lopputuloksen muodossa. Euran Sähköpalvelulta saat sähköasennukset vuosien kokemuksella. Meillä on S1-pätevyys toteuttaa kaikki sähkötyöt, joita kiinteistössä tarvitaan. Ota yhteyttä ja tilaa sähköasentajamme paikalle!

 

Palvelemme Euran lisäksi lähikuntia myöten. Toimialueisiimme kuuluvat siten muun muassa Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki, Laitila, Mynämäki ja Nakkila.

Yhteystiedot

Pieni tai suuri sähkötyö, apu on vain puhelinsoiton päässä

Pyydä meitä rohkeasti avuksi, jos esimerkiksi rakennat taloa ja sähköurakointi on vailla tekijää. Hoidamme mielellämme myös pienitöiset sähköasennukset, kuten pistorasioiden laitot, valaisinten asennukset sekä muut sähkötyöt sisällä ja ulkona. Ammattitaitomme ansiosta suoriudumme helposti kaikenlaisista, jopa hyvinkin vaativista sähköasennusprojekteista. Meiltä saa myös kattavan valikoiman sähkölaitteita ja -tarvikkeita!

 

On hyvä muistaa, että kaikkia sähköasennuksia ei saa edes tehdä itse. Pätevöityneellä sähköalan yrityksellä on tarvittavat luvat, koulutus ja kokemus, joita sähkötöiden asianmukaiseen tekemiseen vaaditaan.

Kerro, mihin sähköasennuspalvelua tarvitset – ota yhteyttä!

Yhteystiedot