Sähkötarvikkeet

Monipuolinen valikoima laadukkaita sähkötarvikkeita Eurasta

Sähköasennusten ohella saat meiltä korkealaatuiset sähkötarvikkeet, joita onkin myymälässämme Eurassa mitä monipuolisin valikoima. Tarjontaamme kuuluvat esimerkiksi:

  • valaisimet
  • lamput
  • lämmittimet
  • pistorasiat
  • kytkimet.

Kaikki myymämme sähkötarvikkeet ja muut tuotteet ovat luonnollisesti CE-hyväksyttyjä. Jos etsit jotain tiettyä osaa tai tuotetta, tule käymään myymälässämme, niin katsotaan jos meiltä löytyisi tarvitsemasi. Voit myös ottaa yhteyttä ja tiedustella etukäteen tarvikkeiden saatavuutta. Saat meiltä aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Tarvitsetko asentajaa avuksi?

Jos ostat esimerkiksi valaisimia, sulakkeita tai muita sähkötarvikkeita ja tarvitset niille asentajaa, autamme mielellämme. Tarjoamme myös muut sähköasennuspalvelut. On hyvä muistaa, että tavallinen sähkönkäyttäjä ei saa tehdä kiinteitä asennuksia itse, ainoastaan tiettyjä pieniä tehtäviä. Jos oma osaaminen epäilyttää, on turvallisinta kääntyä sähkömiestemme puoleen. Palvelua saat meiltä aina Euran lähikuntiin asti, kuten Eurajoelle, Harjavaltaan, Kokemäelle, Laitilaan, Mynämäelle ja Nakkilaan.

Yhteystiedot

Kai Helin

Eurantie 6

27510 Eura

02 8651200

euran.sahkopalvelu@elfin.fi

www.euransahkopalvelu.fi

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse